maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Jeroen van Damme oppermachtig

13 augustus 2013 (door WerkendamNet)

HANK - Ook tijdens de laatste stratenloop van de 10e Kurenpolder Midzomer Trimlopen was Jeroen van Damme (lgPK) weer superieur. Over de 5 kilometer van 'Rondje Dorp' in Hank deed hij 15.29 minuten. RunningCenterWaalwijk atleet Roel Spiering (DAK) werd tweede in 16.53. De talentvolle Carliho Suijkerbuijk(THOR) kwam als derde binnen in 17.08. Vierde was Teun van Gorp (TRR) in 17.13 en Werkendammer Stephan Admiraal(ARR) werd vijfde in 17.20

Een heel sterk damesveld was er op deze slotavond. Daarvan was Marion de Kok als eerste binnen in 18.29  voor haar Runners World Tilburg teamgenote Dyanne Verpalen(19.49).  Monique van Beurden (Spiridon)kwam in 20.12 binnen en was daarmee eindwinnares over vijf avonden voor de vierde vrouw vandaag Jo Lucas uit Lage Zwaluwe  Jennette Tolhoek (ARR) liet zien weer op de weg terug te zijn met haar eindtijd van 21.02. Daarmee werd ze vijfde en derde in het klassement.

Totaal liepen er in Hank over vijf avonden ruim 1.100 lopers. Dus zeker aanleiding om volgend jaar de elfde Kurenpolder Trimlopen te organiseren. Dan worden het vijf avonden vijf kilometers tussen 16 juli en 13 augustus. (H2o)

Lees meer over:

hank midzomer trimlopen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.