maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Bed and Breakfast Uppelse Toren: geen bezwaar

13 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

UPEL - In de  achterliggende periode lag in het gemeentehuis van Woudrichem het bestemmingsplan ter inzage waarin de voormalige watertoren in Uppel een recreatieve bestemming krijgt. Niemand heeft hierop een reactie of zienswijze gegeven, zoals dat in ambtelijke taal heet. Met andere woorden de geplande bed & breakfast-functie gaat er komen. Tenminste als de gemeenteraad uiteindelijk haar toestemming geeft. Die hobbel m moet nog wel worden genomen.

Eerder werd de procedure gestaakt om er procedurefouten gemaakt waren. Nu lijkt de recreatieve bestemming er na lange tijd dan toch van te komen.

Lees meer over:

Uppel bed en breakfast toren
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.