donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

SeniorWeb start weer met cursussen en workshops

12 augustus 2013 (door AalburgNet)

AKTENA - Stichting SeniorWeb Land van Heusden en Altena wijst senioren (50+) de weg op de digitale snelweg. De stichting start ook in september 2013 met nieuwe cursussen en workshops.

Op vijf locaties in het Land van Heusden en Altena is het mogelijk een cursus te volgen. Onder andere  in Werkendam, Nieuwendijk, Rijswijk, Wijk en Aalburg en Genderen. Uiteraard kunt u altijd onze inloopplaatsen van SeniorWeb bezoeken met al uw vragen en voor informatie betreffende computers en tablet ’s.

Mogelijkheden
Het gaat om een Basis- en vervolgcursus Windows 7 en Windows 8. Overstapcursus van Windows 7 naar Windows 8, Cursus Digitale fotobewerking Picasa en Photostudio. Cursus Internet en e-mail. Cursus Stamboom maken op de PC. De opfrisworkshop basiscursus en fotobewerking. Workshop Digitaal een fotoalbum maken. Workshop Mappen maken op de PC. Workshop werken met de iPad (Apple) of met de Samsung Galaxy (Android).

De cursussen bestaan uit acht dagdelen van 2,5 uur met een koffie/thee pauze en kost €  85,- per cursist, inclusief lesboek . De workshops bestaan uit vier dagdelen van 2,5 uur met een koffie/thee pauze en kost € 45,- per cursist, inclusief lesboek

Aanvragen van informatie- inschrijfformulier, inlichtingen en/of opgeven bij: Margriet Westerlaken, Buitenlust 15, 4251 XS Sleeuwijk, tel. 06- 49 89 68 67 of 0183-30 18 55 en e- mailadres: altena.cursusadmin@swleercentra.nl.

Kijk op de website voor de dichtstbijzijnde locatie www.seniorweb.nl/lessen/leercentra

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.