woensdag 6 juli 2022

Alles over Altena

Aanbesteding sportpark Giessen-Rijswijk staat in de steigers

10 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Afgelopen december heeft de gemeenteraad het college de opdracht gegeven de aanbesteding te organiseren van een nieuw sportpark voor Giessen – Rijswijk.

Inmiddels heeft de meervoudig onderhandse aanbesteding plaatsgevonden en drie partijen hebben hierop ingeschreven. Nadat is gekeken naar de criteria waaraan deze  aanbesteding moest voldoen is uiteindelijk Wind Design & Build BV het meest gunstig beoordeeld.

In  september zal aan de gemeenteraad het voorstel van Wind Design & Build BV worden voorgelegd en zal de raad worden voorgesteld het krediet voor de realisatie van het nieuwe sportpark voor Giessen-Rijswijk beschikbaar te stellen.

 

Lees meer over:

sportpark Giessen Rijswijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.