donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Yorkshire Terriër Chanel uit Alkmaar speelt in Wourkemse Dokter Tinus

9 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

WOURKUM - ALKMAAR: De Alkmaarse Yorkshire Terriër Chanel is nog geen jaar oud, maar ze is al een tv-ster in de dop. Over een paar weken maakt de hond haar debuut in het programma Dokter Tinus en ze loopt ook al enkele shows.

Chanel gaat dus nog wel een hele grote worden. En als dat al niet de droom van Chanel zelf zou zijn dan toch zeker wel van haar baasje Esther. Zij hoopt dat haar hond echt heel beroemd gaat worden. Chanel heeft overigens door alle aandacht inmiddels ook last van (beginnende) sterallures: als de diva in het mandje op de fiets zit, heeft ze altijd een grote zonnebril op.
(Met dank aan RTV N-H / Foto Bart Breukel)
 
Nieuw seizoen
In het tweede seizoen zijn de verschillen tussen de stad en het platteland nog steeds groot. Het anders zo rustige Woerkem krijgt te maken met een aantal vervelende gasten. Zo komen de ouders van Tinus op bezoek, krijgt Ken een nieuwe liefde en maakt vader van Lisa zijn opwachting. Gijs raakt verwikkeld in een identiteitscrisis en de huwelijksklokken worden opgepoetst, maar voor wie? De bekende personages van het vorige seizoen zijn ook nu weer van de partij. Naast Thom Hoffman als Dokter Tinus is Jennifer Hoffman de plaatselijke onderwijzeres Lisa, speelt Jack Wouterse de lokale klusjesman Bert de Groot en kruipt Ludwig Bindervoet in de rol van diens zoon Gijs. Tygo Gernandt is de neurotische politieagent Ken, Dokter Tinus zijn assistente Kim wordt gespeeld door Juliette van Ardenne en Kitty Courbois vertolkt Tinus’ tante Jannie.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.