vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Gezellig op stap met De Zonnenbloem

8 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Woensdag vertrokken 59 gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Woudrichem woensdag vanuit Giessen voor een gezellig dagje uit.

Ondanks het feit dat het de eerste echte regendag in vier weken tijd was, zat de stemming er vanaf het begin goed in en reed de bus naar de De Breierij in Beneden-Leeuwen, waar ondergenot van een kopje koffie en een gebakje uitleg werd gegeven over breien. Enkele gasten en vrijwilligers liepen een modeshow, waarna een rondleiding door de fabriek en winkel - gekocht werd er ook - plaats vond.

Na een heerlijke lunch bij Moeke Mooren ging men aan boord van de Slijzer voor een tocht over de Maas. De dag werd afgesloten met een heerlijk Chinees buffet in Giessen.  De Zonnebloem afdeling Woudrichem wil alle sponsoren bedanken voor hun medewerking. (Het Kontakt)

Lees meer over:

zonnebloem Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.