woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Zomerfeesten Almkerk komen zaterdag bruisend uit de startblokken

8 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

 

ALMKERK - Nog twee nachtjes slapen... En dan barsten ze los. De Zomerfeesten! Van 10 tot en met 28 augustus 2013 houdt Stichting Jeugdwerk de Soos de inmiddels welbekende Zomerfeesten in Almkerk met festiviteiten voor jong en oud. De Almkerkse werkgroep PLONS is voor de 37ste jaar op rij in geslaagd om niet alleen een vol, maar ook uitermate boeiend en afwisselend  zomerprogramma te presenteren. Met de Lus van almkerk, het Timmerdorp, een drive-in bioscoop, het beachvolleybal-toernooi, autovoetbal, het foute Feest, natuurlijk de kermis, WC Experience en diverse Hollandse Helden en nog véél meer.

De Zomerfeesten zullen zaterdag bruisend van start gaan en op zaterdag 24 augustus weer knallend worden afgesloten.

Voor alles wat daar tussen zit - en meer - kunt u terecht op www.zomerfeestenalmkerk.nl.

Lees meer over:

zomerfeesten Almkerk Plons
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.