zaterdag 13 augustus 2022

Alles over Altena

Jeroen van Damme nu al winnaar 10e Kurenpolder Midzomer Trimlopen

2 augustus 2013 (door WerkendamNet)

HANK - Onder perfect loopweer gingen ruim 170 lopers weg voor het rondje “Buitenkade” van 8.150 meter langs de Zuid Hollandse Molen. Jeroen van Damme uit Roosendaal deed weer mee en kwam na een 5 km tijd van 15.36 binnen in 25.36. Hiermee werd hij met nog een loop van 5 km te gaan al winnaar van de tiende uitgave van de Kurenpolder Midzomer Trimlopen.

Eric van der Heijden(Waspik) kwam in 27.15 als tweede over de streep. Juul van der Kruis, net als van der Heijden anderhalve week voor de kampioenschappen in Amerika werd, onder toeziend oog van duatloncoach Armand van der Smissen, derde in 27.20. Paul Visser (Tilburg, 28,41) en Egbert Hooijkaas (Zuilichem, 29.28) werden vierde en vijfde.

Bij de dames was er niemand opgewassen tegen Dyana Verpalen(Spiridon,34,42) Jo Lukas uit Hoge Zwaluw werd tweede in 35.36 Derde was nu Monique van Beurden (Spiridon,36.15), voor haar clubgenote Riet van Mook in 37.30 en Ingrid Koops uit Werkendam werd vijfde in 37.40.

Woensdag 7 augustus de laatste trimloop 5 km Rondje “Dorp”
Voor het Klassement  bij de dames moet Monique van Beurden proberen Jo Lucas van het lijf te houden om als eerste te eindigen en de hoofdprijs van de tiende Kurenpolder Midzomer Trimlopen (een handdruk van organisator Henny Wijnands) binnen te slepen.

Aanvang zoals alle avonden om 20.00 uur op Recreatiepark de Kurenpolder.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.