zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Meest Ondernemende Vrouw van Altena 2013

31 juli 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - In het Land van Heusden en Altena wonen heel veel ondernemende vrouwen. Maar wie zijn zij en hoe verdienen ze hun brood? Om de vrouwen voor het voetlicht te halen wordt in aanloop naar de vijfde etappe van de Ladies Tour op zaterdag 7 september de verkiezing van de meest ondernemende vrouw in Altena gehouden.

De etappe van Zaltbommel naar Veen is een initiatief van Vos Autobedrijven, Kwetters Eieren, Bax & Van Kranenburg en Rabobank Altena als hoofdsponsor. Fientje Bax verzorgt de randactiviteiten van die dag bij de start in Zaltbommel en de finish op het nieuwe Achilles Veen voetbalcomplex. Zij is de drijvende kracht achter de verkiezing van de meest ondernemende vrouw in Altena. Piet Hartman (Columnist), Cor Spek (Ondernemend Altena) en Hannie Visser-Kieboom (Nieuwsblad) vormen de jury.

Jury kiest top tien van meest ondernemende vrouwen van Altena

Voor de verkiezing mogen ondernemende vrouwen genomineerd worden door anderen, maar vrouwen mogen ook zichzelf nomineren. Een eigen bedrijf is geen vereiste, alle ondernemende vrouwen dingen mee. Iedere nominatie moet zijn voorzien van een motivatie van ca. vijftig woorden. Anonieme nominaties tellen niet mee in de beoordeling.

Ook Publieksprijs
Na de sluitingstermijn buigt de jury zich over de nominaties en kiest daaruit een top tien met ondernemende vrouwen. Vervolgens mag vanaf 20 augustus tot en met 5 september via internet gestemd worden op de tien vrouwen; de vrouw met de meeste stemmen krijgt de publieksprijs.
De jury kiest op basis van de publieksprijs en criteria als ondernemend, vernieuwend, creatief, maatschappelijk betrokken en voortrekkersrol de meest ondernemende vrouw van Altena van het jaar 2013. Zij mag vervolgens een jaar lang samenwerken, kennisdelen en verbinden met andere ondernemende vrouwen in de regio.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.