maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Klimpark Biesbosch succesvol uit de startblokken

31 juli 2013 (door WerkendamNet)

HANK - In de Kurenpolder bij Hank is onlangs (13 juli) Klimpark Biesbosch van start gegaan. TeamBiesbosch heeft  samen met Kurenpolder Recreatie, een groot en spectaculair klimpark gerealiseerd. De officiele opening volgt medio augustus.

Aan de rand van het Kurenmeer staat het klimparcours op een eiland. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden. Bovendien is er een zipline parcours van meer dan 650 meter over het water. De langste zipline is 350 meter ineens over het water.

Het klimpark is bedoeld voor iedereen die het fijn vindt in de natuur actief te zijn. Wie een heerlijk dagje wil komen klimmen en vliegen of dat wil combineren met een leuke kanotocht in de Biesbosch, quadrijden is bij TeamBiesbosch aan het goede adres. Ook  zijn er kinderfeestjes mogelijk, net als een vrijgezellenfeest, een familieuitje of bedrijfsfeesten.

Facebook
Op Facebook is inmiddels een actie gestart om Klimpark - extra - onder de aandacht te brengen. De actie is een groot succes. Het team laat weten: "We hebben een actie gestart waarbij het liken van onze pagina vier vrijkaarten kan opleveren en de 750 likes blijken binnen 24 uur al gehaald. Like ons op Facebook en kom naar ons spectaculaire klimpark!"

Klimpark Biesbosch is dagelijks open van 11.00 - 17.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.