woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

De Roefelweek, een reis om de wereld

30 juli 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Alle kinderen verzamelden zich vorige week maandag in Sportcafé de Jager in Giessen: de Roefelweek was begonnen. De organiserende stichting De Vleet doet verslag.

'Na alle spullen in de kleedkamer hebben neergezet en de papa’s en mama’s gedag hebben geknuffeld, zijn we meteen op de fiets gestapt en in groepjes langs allerlei bedrijven in de omgeving gegaan. In de dierenkliniek in Sleeuwijk hebben we gezien hoe een hond beviel van 9 puppy’s, bij de ijssalon in Woudrichem hebben we zelf ijsjes mogen maken, bij het Rietveld mochten we plantjes poten en de geiten eten geven en bij de Brandweer in Almkerk hebben we ons vermaakt in de Brandweerwagen en met water.

Gave tenten
Alle dagen sloten we af met keten en slapen in onze gave piramide tenten! We zijn door de dagen en werelddelen gevlogen. Amerika, Azië, Europa, Australië en Nieuw Zeeland en natuurlijk Afrika. Alle dagen het programma aangepast op het thema, alle dagen goed weer en niet te missen: plezier en gezelligheid. Daarnaast hebben we natuurlijk heerlijk gezwommen in de Kikvors en keken we film op een héél groot scherm. Wij sloten de Roefelweek dit jaar weer af met een spetterende Bonte Avond, waar allerlei talenten weer optraden. Er werd afscheid genomen met een lach en een traan.

Gelukkig zien wij de meesten volgend jaar gewoon weer terug! Is het niet als deelnemer, dan wel als grote broer of zus die eens een kijkje komt nemen…'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.