vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Sint komt toch naar Woudrichem

30 juli 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De intocht voor de kinderen van Woudrichem gaat door. Ondanks de berichten dat hij Woerkum dit jaar zou overslaan, komt Sinterklaas natuurlijk gewoon in november aan in de Woudrichemse Vesting. Al jaren wordt hij hier gastvrij ontvangen en geniet zeer van de activiteiten die voor de kinderen worden georganiseerd. De Sint is dan ook zeer verbaasd dat aan zijn komst werd getwijfeld!

Onlangs is een nieuwe stichting opgericht onder de naam Sinterklaasstichting Woudrichem. Het bestuur bestaat uit Jonna Bouwman, Ester Groenenboom, Sebastiaan Smits, Roeline Bulthuis, Chakira Tollens en Mirjam Wolters. Een groep van voornamelijk ouders die er nu de schouders onder zet om het kinderfeest door te laten gaan. Daarnaast is een enthousiaste werkgroep actief om er weer een geweldig feest van te maken. Hulp daarbij is natuurlijk van harte welkom.

Hulp gezocht
Voor iedereen die ook vindt dat de Sint elk jaar moet blijven komen: help ons. Steun in welke vorm dan ook is van harte welkom en hard nodig. Mail naar info@sinterklaaswoudrichem.nl  en geef aan waaruit de hulp bestaat. Denk aan praktische hulpmiddelen, verkeersregelaars en vele helpende handen. Natuurlijk zijn er ook de nodige financiële middelen nodig om het tot een mooi feest te laten uitgroeien. Maak het een feest vóór en dóór Woudrichem, doneer aan de Sinterklaasstichting op Rabobank 307621464 t.n.v. Sinterklaasstichting Woudrichem.  KvK 580 907 03.

Volg het laatste nieuws via facebook... 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.