zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Vrouw in Drongelen bewusteloos door GHB

29 juli 2013 (door AalburgNet)

DRONGELEN - De politie kreeg zondagavond 28 juli 2013 rond 22.50 uur de melding dat in de Eindsestraat een jonge vrouw onwel was geworden in een auto. Agenten troffen er inderdaad een auto aan met daarin een 22-jarige vrouw uit Kesteren. Bezorgde buurtbewoners hadden zich over de bewusteloze vrouw ontfermd. Rondom de auto liep een man (een 19-jarige inwoner van Dussen), naar later bleek de vriend van de vrouw. De man was luidruchtig en bleek onder invloed van vermoedelijk verdovende middelen te zijn.

De agenten lieten twee ambulances komen, zodat zowel de vrouw als de man naar een ziekenhuis konden worden gebracht. Ook onderzochten de agenten op grond van de Opiumwet de auto van de vrouw. Daarin troffen ze een flesje met daarin vermoedelijk GHB aan. Het flesje is in beslag genomen.

Artikel 130
Nadat het stel was ontslagen uit het ziekenhuis is de vrouw op het politiebureau verhoord. Zij bekende GHB te hebben gebruikt. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt voor drugsbezit. Ook wordt onderzocht of ze wel geschikt is om auto te mogen rijden (de zogenaamde artikel 130 mededeling Wegenverkeerswet, via het CBR).

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.