zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Netwerken tussen de Kevers

29 juli 2013 (door WerkendamNet)

ALTENA / AALBURG - Het duurt nog even, maar hij komt er: Open Coffee Altena 10.0 tussen de Kevers! Dat betekent opnieuw een bijzondere locatie voor de succesvolle regionale netwerkbijeenkomst met Coffee als brandstof.

De eerstvolgende editie van Open Coffee Altena is op 12 september aanstaande in De Wolfsburcht, het Museum voor luchtgekoelde Volkswagens - kortweg Het Kevermuseum - in Wijk en Aalburg. 
Ondernemers krijgen ook hier de mogelijkheid om in 90 seconden hun bedrijf en/of product te pitchen. Het 'verblijf' op de grote, rode Coffee Stip wordt begrensd door de onverbiddelijke sirene die afgaat als de countdowntimer de seconden naar '0' wegtikt. Voor wie wil: er is nog ruimte.

Coffee Swop
Ook de Coffee Swop is weer onderdeel van de Open Coffee netwerkbijeenkomst. Het Engelse woord 'swop' (of 'swap') betekent letterlijk 'ruilen.' Voor de Coffee Swop deponeren de aanwezige ondernemers hun visitekaartjes in een groot koffieblik waar - willekeurig - drie exemplaren uit worden getrokken in ruil voor een kans op een gratis B2B-dienst. Zou de door andere ondernemers gratis aangeboden expertise niet passend zijn, kan deze tijdens de netwerkbijeenkomst geruild of weggegeven worden. De Coffee Swop brengt zo niet alleen het 'swoppende' bedrijf exclusief voor het voetlicht, maar is vooral ook bedoeld om nieuwe B2B-contacten (extra) te stimuleren.

De Coffee Swop werd met succes geintroduceerd tijdens de voorgaande editie van Open Coffee Altena in Giessen bij Quasar Holland. Voor de komende, tiende, editie hebben alweer drie bedrijven een Coffee Swop aangeboden.

Concept
Open Coffee Altena is een B2B-concept van (LinkedIn group) Ondernemend Altena en speciaal bedoeld voor netwerkers, durfondernemers, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. Ontmoeten, netwerken, visies en kennis delen prikkels geven, toevoegen, zaken doen. Het kan allemaal. Als je elkaar maar weet te vinden. Ondernemend Altena brengt daarom ondernemers bij elkaar op de koffie…

Aanmelden voor Open Coffee Altena 10.0 kan via www.ondernemendaltena.nl

Locatie dit keer: Kevermuseum De Wolfsburcht aan de Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.