donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Gesnapt door een lasergun: rijbewijs kwijt

27 juli 2013 (door AalburgNet)

DRONGELEN / EETHEN - Tijdens een snelheidscontrole op de N283 op vrijdagavond 26 juli 2013, werd het rijbewijs van een 27-jarige man uit Drongelen ingevorderd.

De snelheid van de automobilist werd met de lasergun vastgesteld op 160 km/u. Er geldt daar ter plaatste een maximum snelheid van 80 km/u. Het ging om een forse overtreding. De man moest meteen zijn rijbewijs inleveren. Het werd met een proces-verbaal naar het Openbaar Ministerie opgestuurd.

Facebook
Tijdens de controle, die werd gehouden tussen 19.30 uur en 21.30 uur, werden nog vijf overtreders bekeurd. Gisteravond werd op Facebook voor deze controle, die met een lasergun werd uitgevoerd, gewaarschuwd. Het bericht werd vele malen gedeeld. 

Lees meer over:

Politie Drongelen rijbewijs Eethen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.