zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Koopcontracten Den Doorn getekend

27 juli 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Woonlinie ontwikkelt samen met de gemeente Woudrichem aan de westzijde van Almkerk de nieuwe wijk Den Doorn. Begin april startte daar de verkoop van de vrijstaande woningen, tweekappers, hoek- of rijwoningen die mensen naar eigen wensen kunnen aanpassen.

Met 23 inschrijvingen kan van een succesvol project gesproken worden, aldus Woonlinie. In mei en juni voerde deze de verkoopgesprekken en werd de verkaveling afgerond. Inmiddels is een groot deel van de koopcontracten ook daadwerkelijk getekend.

Getekend
Zoals het er nu uitziet komen er in deze fase van Den Doorn twee rijtjes van zes woningen, een rijtje van vijf woningen en twee tweekappers. Zestien koopcontracten zijn inmiddels getekend, en een aantal woningen staat in optie. Er is nog één woning beschikbaar in de vrije verkoop.

Lees meer over:

woonlinie Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.