donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

In Memoriam: Eli Blijenberg

26 juli 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Afgelopen maandag is Eli Bleijenberg overleden, lid van SV Noad'32. Het bericht vanuit het bestuur plaatst de redactie integraal.

"Afgelopen maandag op de leeftijd van 65 jaar overleden ons lid. Bij de ouderen onder ons beter bekend als Eli Utrecht. Eli kreeg deze toevoeging omdat neef Eli (broer van Jan) ook lid was van onze vereniging. En om geen verwarring te krijgen werd er altijd over Eli Utrecht gesproken.
Vroeger was Utrecht de woonplaats van Eli, vanwege familie en vrienden was Eli praktisch ieder weekeinde in Wijk en Aalburg. Familie en vrienden waren lid van NOAD’32 en zo werd al snel de link gelegd naar onze vereniging.
Volgens de administratie zou Eli op 1 januari 1976 lid zijn geworden of dit helemaal klopt is niet bekend. Wel weten we dat Eli rond deze tijd grensrechter is geweest bij het tweede elftal, dat destijds Dirk Arendse als leider kende.
De laatste jaren wellicht iets minder, was Eli lange tijd een trouwe bezoeker in de kantine, op zijn eigen stekje, omringd door zijn NOAD vrienden en vriendinnen. Omdat Eli ’s-avonds weer terug moest naar Utrecht was lange tijd zijn vaste drankje Pepsi Cola Light, dit werd speciaal voor Eli ingekocht.

Inmiddels al weer enkele jaren geleden kwam zijn moeder in Wijkestein te zitten. Eli zocht ook passende woonruimte in Wijk, na verloop van tijd verhuisde hij naar de Eijkenhof.
Mede door zijn suikerziekte, ging de laatste jaren zijn gezondheid er op achteruit. Enkele weken geleden kwam hij in het ziekenhuis te liggen, Eli werd nog behandeld met een chemo-kuur. Op het punt staande om naar huis te gaan heeft Eli ook nog zijn been gebroken. Tot aan de zomerstop bracht Eli op de maandagavond routes van de Loods weg naar enkele verdelers.

In dankbaarheid denken wij aan Eli wat hij voor NOAD’32 heeft betekend, voor zijn inbreng en inzet. Wij zijn hem daarvoor veel dank verschuldigd.
Bij deze condoleren wij zijn familie en vaste vriendengroep met dit verlies en wensen hen sterkte.

Maandagmorgen 29 juli is er gelegenheid tot condoleren van 10.15 uur tot 10.45 uur in het rouwcentrum te Aalburg. Om 11.00 uur is er een herdenkingsdienst ter nagedachtenis aan Eli. In aansluiting hierop zal Eli in Utrecht begraven worden.

Namens s.v. N.O.A.D.’32
Anton de Waal (oud-voorzitter)"

Lees meer over:

Noad32 eli blijenberg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.