vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Woudrichemmer opent tweedehands winkel in Sleeuwijk

25 juli 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - SLEEUWIJK:  Op 3 augustus aanstaande opent André van Wordragen in het gebouw van de oude Peugotgarage in Sleeuwijk de tweedehands winkel Malle Pietje. Tijdens de opening is er voor iedereen koffie met wat lekkers.

Samen met zijn partner Angelique van der Steen werkte hij de afgelopen weken keihard om zoveel mogelijk tweedehands spullen te verzamelen. Bij Malle Pietje vindt de bezoeker heel veel tweedehands meubels, glas- en aardewerk, kleding voor dames, heren en kinderen, speelgoed, boeken en als uitzondering ook nieuwe betaalbare cadeautjes. Ook is er een speciaal kinderhoekje, zodat er rustig gespeeld én gewinkeld kan worden.

Cursus
Vanuit een uitzichtloze situatie in de ww, moeite om een baan te vinden, begon André aan een cursus ‘eigen bedrijf’ bij de UWV. Hierna begon hij zijn eigen bedrijf in ontruimingen. Om de prijs bij de ontruimingen omlaag te brengen, kreeg hij het idee om een tweedehands winkel te beginnen met alle gekregen spullen. Hierdoor kan hij ontruimingen aanbieden tegen een bereikbare prijs voor mensen met een kleine beurs. Daarnaast zet hij nu met hulp van zijn parter zijn droom op: een tweedehands winkel. Beide gericht op tijden van crisis, mooie spullen voor weinig.

Halen en brengen
Uiteraard mogen tijdens openingstijden ook tweedehands spullen gebracht worden en na contact komt André ook bij mensen thuis spullen halen: bel met 06-29407515 of mail naar: malle.pietje2013@live.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.