donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

ELGO en 't Centrum hoofdsponsors GDC1

22 juli 2013 (door AalburgNet)

EETHEN - Het eerste elftal van GDC eindigde het seizoen onder leiding van Michel de Raad op een gedeelde vierde plaats in de tweede klasse. e club miste kwam op het doelsaldo net tekort voor de promotie-nacompetitie.

Het nieuwe seizoen start GDC 1 in nieuwe tenues die speciaal door Jakko sport ontworpen werden. De twee hoofdsponsors zijn ELGO uit Eethen (die verlegnde zijn contract met drie jaar) en Autobedrijf 't Centrum eveneens uit Eethen. Ook deze zal drie seizoenen hoofdsponsor zijn GDC 1.

Het Eethense autobedrijf was eerder ruim 25 jaar tenuesponsor van het tweede elftal en sponsor momenteel ook een pupillenteam. GDC is blij trots met deze bedrijven op het nieuwe tenue.

 

Lees meer over:

sport Eethen voetbal GDC
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.