maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Brandwonden door gieten benzine over kampvuur

22 juli 2013 (door WerkendamNet)

HANK - Zaterdagnacht liep een man brandwonden op bij het stoken van een kampvuur in natuurgebied  de Aakvlaai. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Er zou benzine over het kampvuur zijn gegooid, die handeling liep noodlottig af. Een tweede man kon ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld worden.

De brandweerboot uit Drimmelen moest er aan te pas komen, omdat het natuurgebied aan de rand van de Biesbosch alleen over het water bereikbaar is. Deze bracht het slachtoffer naar de jachthaven in Drimmelen, waar hij werd overgedragen aan personeel van de ambulancedienst en traumahelikopter.

Advies
Een tweede slachtoffer liep lichtere verwondingen op en hoefde niet naar het ziekenhuis. Wel kreeg hij het advies zich na te laten kijken op een huisartsenpost.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.