maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Jeroen van Damme wint weer in Hank

22 juli 2013 (door WerkendamNet)

HANK - Met Jeroen ten Damme kreeg de Hankse Hardloop organisatie een geweldige winnaar bij de tweede wedstrijd van de Kurenpolder Midzomer Trimlopen.

Met een eindtijd van 15 minuten en 40 sec. liep hij dezelfde tijd als vorige week in het rondje “Brug.” Carliho Suijkerbuijk het 18-jarig talent uit Roosendaal werd net als vorige week tweede in 17.23, hij had behoorlijk last van de warmte. Derde werd Ron de Vaan met 17.32, acht tellen sneller dan zijn DAK clubgenoot Roel Spiering Dussenaar Gerard Lensvelt klasseerde zich als vijfde in 17.46.

In totaal deden 179 deelnemers mee aan het 5 kilometer lange parcours.

Dames
Monique van Beurden van Spiridon was met 21.22 het snelste terug voor de winnares van vorige week, Jo Lucas van Scorpio deed dat in 21.35. Ingrid Koops, de oud-zomerbiatlonkampioene uit Werkendam kwam als derde binnen in 22.46 en vierde werd Jenett Tolhoek ARR in 23.02. Spiridon-atlete Riet van Mook werd vijfde in 23.38.

De uitslagen van de tweede loop staat hier.

 

Lees meer over:

hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.