dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Altena

KIKA-Event gaat niet door

22 juli 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het evenement dat in Woudrichem gehouden zou worden voor stichting Kinderen Kankervrij (KIKA) op zaterdag 27 juni, gaat niet door. De organisatie laat weten niet voldoende tijd te hebben gehad een dergelijk groot evenement te organiseren in de bouwvakvakantie.

Het lag niet aan de belangstelling. Er waren voldoende toegangskaarten besteld en verkocht. De mensen die de kaarten al betaald hebben, krijgen overigens hun entreegeld teruggestort.

Kerst Event
De organisatie laat weten: "Helaas was het te kort dag voor ons om met een kleine organisatie het evenement te organiseren. We hebben nu besloten om het event om te dopen tot KIKA Kerst Event Woudrichem. Zodoende hebben we meer tijd om een en ander in goede banen te leiden en om mensen om ons heen te verzamelen die mee willen werken aan dit fantastische evenement. Direct na de vakantieperiode zullen wij meer informatie verstrekken en de plannen bekend maken."

Deel dit bericht met je vrienden!