Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Bestrating Den Eng nog niet klaar

20 juli 2013 (door AalburgNet)

VEEN - De bestrating in Den Eng is nog niet klaar. Dit heeft te maken met het feit dat er nog een aantal woningen in aanbouw zijn. Het bouwverkeer zou de net aangelegde bestrating beschadigen, en dat willen we voorkomen.

Woonlionie laat weten te begrijpen dat dit vervelend is voor de bewoners, vooral met het droge weer van de afgelopen tijd.

Om de uitvoering van de bestrating zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen, heeft er gisteren een startoverleg plaatsgevonden met de aannemer. We hopen tegelijk met de aanleg van de bestrating de definitieve woonstraat te kunnen aanleggen, inclusief de parkeervakken. De huidige puinbanen zullen dan worden afgewerkt met fraaie bestrating. Aannemer Van der Plas uit Giessen is bij de aanbesteding als laagste uit de bus gekomen en zal het werk gaan uitvoeren. "Volgende week heeft de aannemer de planning gereed en kunnen wij de bewoners nader informeren."

Lees meer over:

Den Eng veen woonlinie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.