donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Motorrijder racet rijbewijs kwijt

19 juli 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN / EETHEN - Afgelopen donderdagmiddag werd ter hoogte van Eethen een 25-jarige man uit Dussen gesnapt op een forse snelheidsovertreding. Hij reed maar liefst 146 kilometer per uur, waar 80 is toegestaan. Dat hield in dat hij zijn rijbewijs kon inleveren.

De verbaliserende agenten reden in een onopvallende auto over de N283 en werden op de parallelweg ingehaald door de motorrijder die zijn snelheid liet oplopen tot circa 170 kilometer per uur.

Prent
Het lukte de politie niet om een volledige meting te doen, zodat de man werd afgeklokt op 146 kilometer per uur. De Dussenaar kon na afloop naar zijn rol in zijn eigen filmprent kijken. De prent die hij krijgt zal ook niet zuinig zijn.

Lees meer over:

Politie N283 Eethen Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.