dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Ouders Den Biekûrf halen kinderen van school

18 juli 2013 (door AalburgNet)

BABYLONIENBROEK - Zes kinderen zijn door hun ouders uitgeschreven van onderwijs aan basisschool Den Biekûrf in Babyloniënbroek. De ouders zijn het beleid van Stichting Onderwijs Land van Altena meer dan beu. Daarmee blijven er zo'n veertig kinderen over. Het voorbestaan van de school is daar 'vooralsnog' nog niet mee in gevaar.

Lees hier het hele artikel...

Ook Jenneke Komejan, die zich als raadslid van Ideaalburg in 2010 al kritisch opstelde tegenover SOOLvA, stelt dat de ‘slechte ontwikkelingen’ op Den Biekûrf het gevolg zijn van het beleid van SOOLvA.

Lees ook het artikel op Het Kontakt

Lees meer over:

Babylonienbroek biekurf
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.