dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Kinderen BS Oudendijk bruiloftsgasten bij dokter Tinus

18 juli 2013 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK / VESTING WOUDRICHEM - In de Vesting van Woudrichem zijn de opnamen voor de vervolgserie van dokter Tinus nog in volle gang. Donderdag 18 juli deden de kinderen van groep 6 van BS Oudendijk mee aan de opnames rond de nukkige plattelandsdokter Martinus Elzenbos, alias dokter Tinus. De kinderen waren er feestelijk voor gekleed, want dokter Tinus en juf Lisa zouden immers gaan trouwen. Maar of dat nu helemaal goed gekomen is... De school laat geheimzinnig weten: "Wij hebben in ieder geval een hele feestelijke middag gehad!"

In het tweede seizoen zijn de verschillen tussen de stad en het platteland nog steeds groot. Het anders zo rustige Wourkem krijgt te maken met een aantal vervelende gasten. Zo komen de ouders van Tinus op bezoek, krijgt Ken een nieuwe liefde en maakt de vader van Lisa zijn opwachting. Gijs raakt verwikkeld in een identiteitscrisis én de huwelijksklokken voor dokter Tinus en Juf Lisa worden opgepoetst...

Start
Of dat ook allemaal zo verloopt, is te zien vanaf 21 augustus aanstaande. Dan start de nieuwe reeks op SBS6.

(Foto Sybille van Gammeren - De bruiloftskinderen op de foto zijn Maas van Gammeren, Evy Hoepelman en Savannah Maat.)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.