zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Slagbomen en kentekenregistratie voor Bruine Kilhaven

16 juli 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen maandag 15 juli om 15.00 uur stelde ondernemersvereniging Bruine Kilhaven officieel de slagbomen en kentekenregistratiecamera’s in werking.

Onder luid applaus van de ondernemers gevestigd op de Bruine Kilhaven brachten wethouder Wim de Jong, voorzitter Wim Klootwijk en Arie den Dekker, projectgroep beveiling, met het doorknippen van een lint en een druk op de knop de slagbomen in beweging. “Hiermee hoopt de ondernemersvereniging het industrieterrein beter te beveiligen en vandalisme te ontmoedigen,” gaf voorzitter Wim Klootwijk aan.

Sterker
Dit alles realiseerden zij onder andere met bijdragen die de ondernemers vrijwillig deden. Daarnaast ontvingen zij een bijdrage uit het Maatschappelijke projectenfonds van Rabobank Altena. Tevens ontvingen zij ondersteuning vanuit de gemeente Werkendam bij de realisatie van allerlei praktische zaken.

Aanbod
Door het realiseren van dit project is een aangenaam voordeel op het pad van de ondernemersvereniging gekomen. Interpolis biedt leden van OV Bruine Kilhaven een korting van 15% op de premies voor de gebouwen, bedrijfsmiddelen en bedrijfsstagnatie verzekerd op de Interpolis Bedrijven Compact Polis. Leden van de ondernemersvereniging worden hier binnenkort door Rabobank Altena over geϊnformeerd.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.