donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Andel Wandelt live te volgen tijdens Nijmeegse Vierdaagse

15 juli 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Anton van Rijswijk en zijn loopmaatje Hans de Weerd doen weer mee aan de Vierdaagse van Nijmegen die dit jaar voor de 97e keer gelopen wordt. Morgen (dinsdag 16 juli) gaat deze van start. Anton van Rijswijk loopt onder nummer 50D837

Van Rijswijk laat weten: 'Bij vele al wel bekend dat ik daar samen met wandelvriend Hans weer net al vorige jaar en het jaar daar voor aan mee aan ga doen. Nu geeft het al enkele jaren een mogelijk om de wandelaars te volgen via internet.  Vandaar dat onderstaand bericht al op Facebook staat en wel op www.facebook.com/andelwandelt.'

Volgen
Via 4D Follow Me, in gewoon Nederlands Vier Dagen Volg Me, zijn de lopers aan de Vierdaagse te volgen. Van Rijswijk: 'Ja, in de vaart der volkeren willen we daar met het oog op de komende 97ste Nijmeegse vierdaagse niet bij achter blijven. Eigenlijk is het puur nieuwsgierigheid van hoe dat in zijn werk gaat hoor! Vandaar dat we ons hiervoor aangemeld hebben. Niet allebei, voor nu alleen Anton. Het toegewezen loopnummer is de rode draad waarom het draait.'

Met het loopnummer 50D537 is Anton live te volgen op een routekaart via www.4dfollowme.nl

App
Ook is er een app te gebruiken vanaf dinsdag 16 juli die de actuele locatie en de status van andere lopers toont. De app is bedoeld voor deelnemers en voor supporters (zowel langs de route als thuis). De app toont de verwachte aankomsttijd, de afstand tot de finish, de gemiddelde snelheid en ook de afstand tot het eerstvolgende medische verzorgingspost , toiletten en verswaterpunten. Ook de start- en finishscan worden in de app getoond.
De app werkt op basis van het registratienummer (dus waar gevraagd wordt naar loopnummer of deelnamenummer vul het registratienummer in).

Het te gebruiken registratienummer hier is 502499

AndelWandelt is met foto’s en verslag ook te volgen op:

www.wilhelminasluis.nl    en  www.facebook.com/AndelWandelt

Lees alles over de Nijmeegse Vierdaagse...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.