woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Digitalisma verhuist naar het Creatieve Centrum

13 juli 2013 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK / ALMKERK - Vandaag heeft Digitalisma de huurovereenkomst ondertekend voor hun nieuwe kantoor in het Creative Centrum aan de Rijksweg nummer 134 te Nieuwendijk. Op 1 augustus a.s. zal Digitalisma, tot dat moment gehuisvest in Almkerk, het nieuwe kantoor betrekken.

Op dit adres in Nieuwendijk is het Creatieve Centrum gevestigd waar onder meer reclamebureau Krachtstroom zetelt, fotografie en studio Licht-werk.nl en marketing-/bedrijfsadviseur Mario Kruysse kantoor houdt.

Digitalisma is een jonge (startup) onderneming gericht op het ontwikkelen, vermarkten en onderhouden van apps en mobiele websites. Ingmar Vroege en Gert-Jan Leemans, de jonge ondernemers achter Digitalisma, timmeren al enige tijd actief aan de weg en zetten met deze verhuizing een nieuwe stap in de ontwikkeling van hun bedrijf.

Verbinding
Bijgestaan door ervaringsdeskundige en marketeer Mario Kruysse (Adsom bedrijfsadvies) en ondersteunt door Krachtstroom, leidt de komst van Digitalisma in het Creatieve Centrum tot “samen werken” en synergie onder het motto: 'Small is the new big. Give is the new get. Show is the new tell...' In goed Nederlands: 'Samen kom je verder als je expertises bundelt.' In het Creatieve Centrum van Heusden en Altena leidt die verbinding tot creatieve totaaloplossingen. En, ook belangrijk: de koffie is er warm... Evenals het welkom.
(Foto Open Coffee Altena | Cor Spek)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.