woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Voorbereiding Streekdagen ligt op stoom

13 juli 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De ornganisatie is in volle gang. De voorbereidingen voor editie 2013 liggen op schema. Het streven is weer gericth op een mooi en gevarieerd programma met 10.000 bezoekers die afreizen naar Almkerk op 6 en 7 september aanstaande

Op vrijdagavond is de grootste truckpulling van Europa
te zien in Almkerk. Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden! nu met etra groote tribune. We vieren dit jaar dat de truckpulling alweer voor de
26e keer wordt gehouden! De avond wordt geheel in stijl afgesloten in de feesttent met een optreden van Wim van de Heuvel.

De zaterdag biedt een zéér gevariëerd programma met activiteiten voor het hele gezin. Een belangrijk onderdeel van ons evenement zijn de diverse shows en wedstrijden met paarden. Ook de liefhebbers van andere dieren, zoals geiten, honden, kippen konijnen, koeien en uilen krijgen genoeg te zien!

Ook de
tractorpulling is een jaarlijks hoogtepunt van de streekdagen met maar liefst ruim 200 deelnemers. Verder kunt u het nodige moois bewonderen bij de tentoonstelling van oude tractoren en landbowumachines, maar staan er ook veel nieuwe tractoren en machines.

Uiteraard ontbreekt ook een
gezellige braderie niet en kunnen de kinderen lekker springen op het springkussen, meedoen aan de traptrek of lekker knutselen in de knutselcorner.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.