dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

VV Woudrichem steunt Hartstichting

13 juli 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - VV Woudrichem heeft een nieuwe kledinglijn en verbindt zich tegelijkertijd aan een goed doel. Dat was de insteek op de laatste zaterdag in de maand juni 2013.

Het overlijden van Richard Verhoeven vorig jaar aan de gevolgen van een hartaanval, deed het bestuur besluiten aandacht te gaan vragen voor de Hartstichting. Overleg met het gezin Verhoeven en de Hartstichting bleek positief. De familie Verhoeven was graag bereid zijn steentje bij te dragen aan dit doel.

De nieuwe kledinglijn, die 1 juli 2013 geintroduceerd werd, is voorzien van het logo van de Hartstichting. Niet dat de Hartstichting VV Woudrichem gaat  sponsoren, maar de club gaat zich inzetten voor het goede doel. Het eerste optreden voor de Hartstichting was bij de wedstrijd van het regionale team tegen RKC Waalwijk. Een stand van de Hartstichting op het veld werd bemand door de voorzitter, Jannie Groeneveld en activiteitencoördinator Tonny de Wit la Sage. Bij de ingang vroeg de familie Verhoeven het publiek om een bijdrage middels een collecte.

Acties
VV Woudrichem gaat door met het faciliteren van acties voor de Hartstichting, waarbij gedacht kan worden aan sponsorlopen of andere acties. Op het veld staat reeds een reclamebord en bij iedere wedstrijd zal de vlag van de Hartstichting niet ontbreken. Verder staat op de rechterarm van het nieuwe shirt het logo van de Hartstichting met de slogan “in actie voor Hartstichting”.
(Foto VV Woudrichem)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.