woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Bewoners Lemmenskamp schilderen er op los

12 juli 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - In verzorgingshuis De Lemmenskamp wordt  door een groep bewoners druk geschilderd. Begeleid door Ineke Verschoor en Lenie Smit van schildersgroep De Natte Kwast worden historische stratenwanden ingekleurd met verf.

De stratenwanden zullen tijdens de Open Monumentendagen op 13 en 14 september worden geëxposeerd in het honk van het cultureel werk: de Veste aan de Hoogstraat 27 in Woudrichem. Het is de bedoeling dat de stratenwanden na het weekend een permanente plek krijgen in De Lemmenskamp.
De kinderen gaan ook aan de slag met de stratenwanden. Zij kunnen terecht in De Veste op woensdagmiddag 4 en 11 september van 14.00 tot 15.30 uur. Deelname is gratis.

Aftrap
Woensdagavond 11 september is de aftrap van de Open Monumentendagen in Altena met de overhandiging van de 'Acte van Altena' en een verhaal over hoe de vesting werd gered van de ondergang in de jaren 70 van de vorige eeuw. U bent van harte welkom deze avond bij te wonen in schenkerij De Teerkamer aan de Vissersdijk 35 in Woudrichem. De gratis avond begint om 20.00 uur.

Meer informatie op www.salha.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.