vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Burendag 2013

10 juli 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Aalburg heeft zo haar projecten onder het motto 'Samen doen'. Nederland viert zaterdag 21 september 2013 voor de achtste keer Burendag. Deze dag, die georganiseerd wordt door het Oranje Fonds, wil mensen dichter bij elkaar brengen. Dát moet voor de buurten en kernen vann Aalburg een uitdaging zijn... Voor de diverse Dorpsraden een mooie gelegenheid zich te manifesteren

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de vierde zaterdag in september. Dit jaar is het voor de achtste keer Burendag. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen daar buurten in.

Geld
Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het voor buurten mogelijk een aanvraag tot € 500 in te dienen bij het Oranje Fonds om hun Burendagplan te kunnen uitvoeren.

Dit jaar is het mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je Burendag op 20, 21 of 22 september viert.

Meer informatie is te vinden op www.burendag.nl.

Lees meer over:

burendag 2013
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.