woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Huldiging bij Kunst en Vriendschap

9 juli 2013 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Op woensdag 3 juli heeft Brassband Kunst en Vriendschap Meeuwen het seizoen afgesloten met een buitenconcert. Zowel het jeugdorkest als de brassband heeft hierbij gespeeld.

Het jeugdorkest stond onder leiding van Frank Vermast en de Brassband onder leiding van Paul van Gils. Dit zijn echter niet de vaste dirigenten van de orkesten maar invallers voor Ben Ruysink die op dit moment herstelt van twee operaties vanwege ziekte.

Het seizoen is ondanks het gemis en uitvallen van Ben Ruysink zeer succesvol geweest. Gelukkig heeft hij een groot gedeelte van de voorbereiding naar EuroBrass Drachten, waar de Brassband aan meegedaan heeft en een prima resultaat boekte met een derde plaats en 87 punten onder leiding van Vincent Verhage, wel mee kunnen maken.

Jeugdorkest en speld
Het jeugdorkest heeft zaterdag 6 juli ook nog gespeeld op de muziektent in Uitwijk op een uitwisselingsconcert met de Uitwijkse Jeugd. En dan is het nu ook echt vakantie voor deze enthousiaste jeugdleden.

Maar er was nog iets bijzonders te vieren bij Brassband Kunst & Vriendschap: lid Dirk van Buuren was dit jaar 60 jaar lid van de Meeuwense Brassband. Deze mijlpaal moest zeker gevierd worden maar op verzoek van de jubilaris op kleine schaal. Zo werd hij thuis verrast door het bestuur van K&V en werden hem de bijzondere speld van de KNFM en het bijbehorende certificaat uitgereikt. Dirk is nog altijd actief van de vereniging en speelt zijn bespartij met plezier mee. We hopen dat hij nog lang bij Kunst en Vriendschap te zien en te horen is!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.