woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Werkendam en Woudrichem oriënteren zich op gezamenlijke toekomst

9 juli 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - WOUDRICHEM: De colleges van burgemeester en wethouders van Werkendam en Woudrichem en de presidia dragen elkaar een warm hart toe met betrekking tot toekomstige samenwerking. Tot deze conclusie zijn beide colleges gekomen na intern beraad over toekomstige samenwerkingsverbanden.

Om te komen tot besluiten in het proces “Op weg naar de stip”, wordt daarom nu een tussenstap ingelast. Deze tussenstap houdt in dat de acht nog lopende bestuursopdrachten worden geëvalueerd. Deze bestuursopdrachten gaan over de volgende terreinen:

  • P&O
  • Cultuur
  • Toerisme & Recreatie
  • Veiligheid & Crisisbeheersing
  • Strategische Agenda West-Brabant
  • Economie
  • Juridische Zaken
  • Communicatie.

De bestuursopdrachten worden geëvalueerd middels een bestuurlijke / ambtelijke toets door Werkendam en Woudrichem, in samenspraak met de betrokkenen vanuit de gemeente Aalburg. De resultaten zijn in september 2013 bekend. Op basis van de uitkomsten van de evaluatie zullen de colleges van Werkendam en Woudrichem met een gezamenlijk raadsvoorstel voor het vervolg komen.

Lees meer over:

Altena gemeenteraden toekomst
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.