zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Burenruzie loopt uit op drie arrestaties

8 juli 2013 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Een burenruzie is zondagavond 7 juli 2013 rond 20.45 uur uitgelopen op drie aanhoudingen. Aanleiding zou zijn dat bezoekers van een tuinfeestje bierdopjes over de schutting in de tuin van de buren hadden gegooid. Naast de twee vechtende buurmannen werd ook een van de bezoekers van het feest aangehouden omdat hij een agente een klap tegen haar hoofd gaf.

Een 38-jarige man ging bij zijn 39-jarige buurman, die een tuinfeest had, verhaal halen omdat er bierdopjes en stukjes hout door feestgangers in zijn tuin waren gegooid. De woordenwisseling escaleerde zodanig dat er over een weer geslagen zou zijn. De 38-jarige man werd naar eigen zeggen met gebalde vuist in het gezicht geslagen en terwijl hij op de grond lag getrapt. Ook werd zijn telefoon op de grond kapot gegooid. De 39-jarige man zegt dat hij door zijn opponent in het gezicht geslagen en gekrabd werd en dat die met keien naar hem gegooid had. Hij had enkele krassen op zijn gezicht en een verwonding op zijn been.

Gewond
De 38-jarige man liep in elk geval een verwonding aan zijn voorhoofd op. Hij moest worden behandeld in het ziekenhuis in Gorinchem. Tijdens het tumult kreeg één van de agenten nog van een andere man, een 30-jarige Dussenaar, een klap tegen haar hoofd. Ook deze man werd aangehouden.

Lees meer over:

Politie burenruzie Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.