woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

De Meyerij winnaar Coffee Swop Aalburg.net

28 juni 2013 (door AalburgNet)

AALBURG / ALTENA - Tijdens de jongstleden editie van Open Coffee Altena (9.0) in Giessen bij Quasar Holland startte de organisatie met de Coffee Swop. Het nieuwe concept bleek een schot in de spreekwoordelijke roos. Drie ondernemers stelden hun expertise ter beschikking om niet, onder het motto: 'Geven is het nieuwe zakendoen.' Zo kon er onder meer op de digitale marktpleinen van Altena Stedennet drie maanden gratis geadverteerd worden. Pension De Meyerij uit Waalwijk bleek de gelukkige en gaat een kwartaal lang gratis adverteren op Aalburg.net.

Koos en Tallien ten Kate-Elema runnen B&B Pension De Meyerij. Zij verhuren ook een luxe vakantieappartement (4-sterren) in het Duitse kuuroord Bad Harzburg in de Harz. Met deze lokatie wilde het echtpaar wel in de digitale schijnwerpers. Hun uiting staat dan ook drie maanden op de homepagina van Aalburg.net. Zij reageren: 'Hartelijk dank voor de plezierige ontvangst bij Open Coffee in Giessen. Het was voor mij de eerste keer en zeker niet de laatste. We zijn bijzonder ingenomen met onze prijs van een gratis advertentiekwartaal.'

Maar er waren ook nog twee andere Swops én winnaars: Quasar Holland uit Giessen gaf een gratis lichtadvies en MaxServ (ook uit Giessen) bood een diepgaand SEO-onderzoek aan. Het lichtadvies ging naar Het Oranjehuis in Almkerk, het SEO-advies was voor Raaak Personeel in Oosterhout.

Coffee Swop
De Coffee Swop is onderdeel van een Open Coffee Altena-bijeenkomst. Het Engelse woord 'swop' (of 'swap') betekent letterlijk 'ruilen.' Voor de Coffee Swop deponeren de aanwezige ondernemers hun visitekaartjes in een groot koffieblik waar - willekeurig - drie exemplaren uit worden getrokken. Zou de door andere ondernemers gratis aangeboden expertise niet passend zijn, kan deze tijdens de netwerkbijeenkomst geruild of weggegeven worden. De Coffee Swop brengt zo niet alleen het 'swoppende' bedrijf exclusief voor het voetlicht, maar is vooral ook bedoeld om nieuwe B2B-contacten (extra) te stimuleren.

  • Wie een Swop wil aanbieden, kan dat doen door een mail te sturen aan coffeealtena@aalburg.net.

Open Coffee tussen de Kevers
De eerstvolgende Open Coffee Altena (10.0) is op 12 september aanstaande in De Wolfsburcht, het Museum voor luchtgekoelde Volkswagens - kortweg Het Kevermuseum - in Wijk en Aalburg. Aanmelden kan al via www.ondernemendaltena.nl

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.