Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Vijfde etappe Holland Ladies Tour naar Aalburg

27 juni 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Woensdag 26 juni 2013 was de perspresentatie van de 5e etappe van de Holland Ladies Tour in het gemeentehuis in Aalburg. De vijfde etappe van de Holland Ladies Tour start zaterdag 7 september in Zaltbommel en eindigt later die middag in Veen.

De burgemeesters van Zaltbommel en Aalburg zijn trots dat er weer een groot wielerevenement binnen hun gemeenten wordt gehouden.
Ook Bax en van Kranenburg, Kwetters en Vos Volvo (de grote initiatiefnemers voor de vijfde etappe) en hoofdsponsor Rabobank Altena waren aanwezig om te vertellen wat voor randactiviteiten zij organiseren rondom deze dag. Eén daarvan is de verkiezing van de Meest Ondernemende Vrouw van Altena 2013.

Finish in Veen
De definitieve route is gepresenteerd. Deze loopt van Zaltbommel, door het Land van Heusden en Altena, om na drie eindronden Wijk en Aalburg – Veen te finishen in Veen. Marianne Vos vindt het erg leuk dat er weer een wedstrijd in haar gebied is: “Ik ga mijn uiterste best doen. Iedereen wil natuurlijk graag in zijn eigen gemeente winnen."

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.