donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Wegwerkzaamheden centrumgebied Wijk en Aalburg

27 juni 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - De Anjelierstraat, tussen de Aalburgsestraat en de Violierstraat in Wijk en Aalburg, wordt van woensdag 3 juli 2013 tot en met vrijdag 19 juli 2013 afgesloten voor het doorgaande verkeer. De Anjelierstraat wordt ter hoogte van het marktplein opnieuw ingericht. Er worden dan zebrapaden en parkeervakken aangelegd. Ook wordt de bocht met de Aalburgsestraat ruimer gemaakt.

Tijdens deze werkzaamheden wordt een omleidingsroute ingesteld via Kortestraat-Herrebeugel-Tempelierstraat en via Bergstraat-Grote Kerkstraat-Moorreesstraat.

De bussen van Veolia buslijn 121 en de buurtbuslijn 227 rijden van 3 juli tot en met 19 juli een aangepaste route. Deze route gaat vanaf de Kromme Nol via de Polstraat, Kortestraat en Berenhoeksestraat naar de Perzikstraat en vice versa. De bushaltes aan de Aalburgsestraat (marktplein), Anjelierstraat en de Bergstraat worden in deze periode niet door de bussen aangedaan.

Markt
Op 14 augustus 2013 start de aannemer met het herinrichten van het marktstraatje, tussen het parkeerplein en de Anjelierstraat in Wijk en Aalburg. Hier wordt dan eenrichtingsverkeer ingesteld en worden parkeervakken haaks aangelegd. Deze werkzaamheden duren tot vrijdag 6 september 2013.

Op www.aalburg.nl en op www.haalmeeruitdeweg.nl kunt u meer informatie over de afsluitingen vinden.

Lees meer over:

markt Anjelierstraat
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.