donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Andelo wint wisselbeker tijdens driekamp

27 juni 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - SLEEUWIJK - DUSSEN: Afgelopen zaterdag werd er tussen gymverenigingen Andelo uit Andel, DGV uit Dussen en De Zilvermeeuw uit Sleeuwijk een driekamp gehouden in de Bolderik in Sleeuwijk. Andelo mag zich de grote winnaar van de wedstrijd noemen en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen.

Tijdens deze wedstrijd werd er geturnd in drie leeftijdscategorieën. In de leeftijdscategorie groep 3/4 werd een eerste plaats behaald en goed voor een gouden medaille door Evy van der Enden met een totaalscore van 32,6. Niet ver daarachter eindigde Naomi van Dalen met een score van 32,3. Ook Femke Westerlaken en Laura Smits behaalden mooie resultaten.
 
In de leeftijdscategorie groep 5/6 behaalde Debora Verbeek een gouden medaille. Zij turnde een prachtige balkoefening zonder wiebels, die haar een 9,9 opleverde. 
 
Alle punten van de deelnemers werden gemiddeld, omdat niet elke vereniging evenveel deelnemers had. De mooie prestaties van Evy, Naomi, Femke, Laura en Debora zorgde ervoor dat Andelo dit jaar de wisselbeker mee naar huis mocht nemen.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.