donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Verdachte diefstal maaimachines meldt zich bij de politie

26 juni 2013 (door AalburgNet)

EETHEN - Maandagmiddag 24 juni 2013 heeft zich bij de politie in Oosterhout een 40-jarige man uit Bavel gemeld. Hij wordt verdacht van de diefstal zondagmorgen 23 juni van een aanhangwagen met daarop twee maaimachine in Eethnen en van brandstichting in de gehuurde bestelbus die gebruikt is bij de diefstal. Hij is in verzekering gesteld en wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Tweede bericht:
Een motoragent heeft vanmorgen, zondag 23 juni 2013 omstreeks 07.40 uur, in Bavel na een achtervolging vanaf de A-27 op de Veldekens een bestelbus met daarachter een gestolen aanhangwagen met daarop een maaimachine aangetroffen. De bestuurder wist te ontkomen. Tijdens de achtervolging was op een fietspad tussen de Tervoortseweg en het Veldpad al een maaimachine van de aanhangwagen gevallen. De aanhanger met de twee maaimachines was gestolen vanaf een bedrijfsterrein aan De Korten Bruggert in Eethen.

Lees meer over:

Politie Eethen 112 maaimachine
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.