dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Belevingstuin Notenhoff bol van boerenattributen

20 juni 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Afgelopen week zijn er in de boeren belevingstuin van de Notenhoff diverse oude attributen gebracht om de tuin nog meer op te sieren. De belevingstuin is bedoeld om de cliënten die er wonen soms terug te brengen naar de tijd waarop ze zelf met deze attributen hebben gewerkt. Er stond al een tractor en een hooiberg en een kippenhok. Dit is aangevuld met een ploeg, rietsnijmachine, bonenpootmachientje, pomp en een kar met melkbussen. Verder zijn er ook gereedschap zoals, een gaffel, puts enzovoorts te zien.

"Al deze attributen hebben we gratis gekregen van mensen uit onze omgeving en opgeknapt door Maar van Wijk en Kees Schouten.

Lees meer over:

Notenhoff andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.