vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Zomerfeest Genderen organiseert eerste Ladies Night

18 juni 2013 (door AalburgNet)

GENDEREN - In de week van 26 tot 31 augustus aanstaande draait het Zomerfeest Genderen weer op volle toeren. Een nieuw onderdeel in de Genderense feestweek is de Ladies Night op dinsdag 27 augstus.

Ladies Night is een gezellige avond vol inspiratie en tips over mode, make-up, sport, wellness, eten, drinken en meer. Uiteraard wordt de Ladies Night  gehouden in de grote feesttent van 19.30 tot 22.30 uur. Dames vanaf 16 jaar zijn van harte welkom.

Aanmelden moet gebeuren voor 10 augustus 2013. Voor iedereen is er tijdens de avond.een leuke attentie. Gedurende deze eerste Ladies Night wordt aan drie deelneemsters een metamorfose aangeboden. De leeftijdscategorieën hierbij zijn: 16 - 25 jaar, 25 - 40 jaar, 40 - 60 jaar.

Catwalk
De metamorfose omvat onder meer een andere coupe, make-up, en wellicht ook een passend kledingadvies. Na de metamorfose kan de winnares  als een echt model de catwalk op zodat iedereen het resultaat kan bewonderen!

Wie mee wil doen vult het aanmeldingsformulier in op de website van het Zomerfeest Genderen: www.zomerfeestgenderen.nl

Lees meer over:

Genderen zomerfeest ladies night
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.