vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Kinderen Ganzenhof hebben geslaagd kamp

17 juni 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN  - Woensdag 12 juni was het eindelijk zover en gingen groep 7 en 8 van basisschool De Ganzenhof op schoolkamp.

‘s Morgens om 09.30 uur vertrokken de leerlingen, begeleiders en fietsouders gevolgd door de bezemwagen en ‘zieken’auto richting Loon op Zand. Er volgden dagen waarin de groepen met elkaar gesport, gelachen, gehuild en plezier gemaakt hebben.

De school laat weten: 'Vrijdag 14 juni rond 14.15 uur kwamen wij weer terug, na een geslaagd kamp. In het foto-album staan al enkele foto’s van deze dagen. Er zijn veel meer foto’s gemaakt en deze zullen de komende dagen/weken ook in het fotoalbum geplaatst gaan worden. Ook zullen er nog verhalen van de kinderen geplaatst gaan worden. Via deze weg willen wij alle kinderen, hulpouders, fietsouders, chauffeurs van de ‘zieken’auto en de vossen bedanken voor hun inzet. Zonder jullie was het nooit zo gezellig geworden!'

Lees meer over:

Giessen kamp ganzenhof
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.