woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Truckersdag weer fenomenaal

15 juni 2013 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Zaterdag was de jaarlijkse truckerdag door het Land van Heusden en Altena. Ruim honderd vrachtwagens, een touringcar en een rolstoelbus maakten met verstandelijk gehandicapten een tocht door de regio.

Het evenement startte bij Transportbedrijf Van der Stelt in Giessen aan de Expeditiestraat 9. Om 09.00 uur werd daar verzameld en ingestapt. De stoet vertrok rond 10.00 uur. De route ging naar Andel, dan via Giessen naar Rijswijk en over de dijk naar Woudrichem, Oudendijk en Sleeuwijk. Via Werkendam, Nieuwendijk, Almkerk en Waardhuizen eindigde de rit omstreeks 13.30 uur weer in Giessen bij Transportbedrijf Van der Stelt.
Daar werd de karavaan binnen gehaald met muziek, verzorgd door de band “Brabants Bont Ael” en stond er een broodmaaltijd klaar. Ook was er weer een optreden van de inmiddels overbekende zanger Wim van de Heuvel uit Werkendam.

Enthousiast
Dankzij de enthousiaste medewerking en inzet van heel veel transportondernemers, chauffeurs en vrijwilligers was het voor de Stichting Sport en Spel Gehandicapten Andel weer mogelijk deze dag te organiseren.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.