vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Studio Aktief start musicalklas voor kids

15 juni 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN – Vanaf september dit jaar start Studio Aktief een Musicalklas voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Het thema is ‘Vier Seizoenen’. Iedere week repeteren de kinderen dans onder leiding van dansdocente Eva de Lange. De liedjes worden ingestudeerd door Siert Hoeksema.  In mei 2014 staan twee opvoeringen gepland, begeleid door een live-band.

In de musical ‘Vier Seizoenen’ vertelt een verteller het verhaal, waarin kleur, emotie, natuur, dier en mens centraal in staan. In de opvoering staat de dans voorop, omlijst met leuke en aanstekelijke liedjes. Er is geen sprake van selectie van kinderen vooraf. Iedereen in de leeftijd van 8 tot 12 kan zich inschrijven voor één seizoen. 
 
Danservaring
De kinderen hoeven geen danservaring te hebben want tijdens de lessen leren ze de beginselen van allerlei populaire danssoorten en de choreografie van ‘Vier Seizoenen’ is hier speciaal op aangepast. Dat geldt ook voor het zingen. Door middel van speelse oefeningen wordt op een natuurlijke manier gewerkt naar de liedjes van de musical. 

De repetities beginnen in september en lopen door tot half mei 2014. In de vakantieperiodes zijn er geen repetities.  Inschrijven kan aan de balie van Studio Aktief in Giessen, Industrieweg 2,  en Wijk en Aalburg, Azaleastraat 1. Voor meer informatie over de kosten bel: 0183 – 44 39 49 (Giessen) of 0416 – 69 62 44 (Wijk en Aalburg).  
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.