Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Kijkmiddag 't Molenhuis in Veen

14 juni 2013 (door AalburgNet)

VEEN - In ’t Molenhuis in Veen bouwt Woonlinie aan een nieuwbouwproject van 6 appartementen in een karakteristieke bouwstijl. Voor de meeste woningen zijn al huurders bekend. Zij ontvangen in juli 2013 de sleutels van hun nieuwe woning. Uiteraard krijgen ze eerst nog de gelegenheid om de woning te bekijken.

De kijkmiddag die Woonlinie organiseert is op maandagmiddag 17 juni 2013. Tussen 15.00 en 16.30 uur zijn medewerkers van Woonlinie aanwezig om een rondleiding te geven door de woning, maar ook om eventuele vragen te beantwoorden.

Ook buurtbewoners zijn van harte welkom om een kijkje te komen

Lees meer over:

molenhuis veen woonlinie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.