zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Radiomaker Henri Verhagen uit Meeuwen succesvol met 100 uitzendingen

14 juni 2013 (door AalburgNet)

VEEN - MEEUWEN: Op 21 juni aanstaande gaat op Radio Oké FM de honderdste Vrijdagavondshow de lucht in. Het programma van Meeuwenaar Henri Verhagen zal die avond een feestelijk karakter krijgen

In 2011 begon Henri Verhagen met, wat hij noemt, een 'groot radioavontuur'. Het begon op een zomerse vrijdagavond met een twee uur durende liveshow. De Vrijdagavondshow zat ook toen al vol acties, items en 'gezellige muziek.' De start van dit programma was op Aalburg FM. Inmiddels is de Vrijdagavondshow een begrip geworden, kreeg Verhagen een uurtje extra zendtijd en inmiddels luisteren er wekelijks heel wat mensen naar 'de ultieme start van het weekend.' Verhagen jongleert met items de Snackactie, het Miljoenenspelm het Regionaal Nieuwsblik en het wekelijkse belletje met artiesten. Henri Verhagen: 'Zo zit zit de Vrijdagavondshow wekelijks 'ramvol met gezelligheid en grote prijzen.'

Het allerbeste
Op vrijdag 21 juni, de dag waarop de zomer officleel start, hoopt Verhagen zijn honderdste uitzending te maken. De uitzending zal een bijzondere aflevering worden. Verhagen: 'Zo blikken we terug op hilarische momenten uit alle honderd uitzendingen. De leukste bloopers komen bijvoorbeeld voorbij, de leukste versprekingen. Het allerbeste uit honderd vrijdagavondshows is bij elkaar gepakt en wordt samen één geweldige uitzending. Ook brengen diverse studiogasten een bezoekje aan de Vrijdagavondshow. Dat zijn naast veel artiesten, ook veel vaste vrienden van de populaire radioshow. 'Samen met deze studiogasten blikken we terug op honderd keer Vrijdagavondshow. Ook hebben we deze avond weer heel wat prijzen weg te geven.'

Het programma komt rechtstreeks uit de Veense studio, start iedere vrijdag om 21:00 uur en wordt uitgezonden op de 105.3 en 106.4 FM of is te beluisteren via www.oke.fm.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.