donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Golfmarathon van 72 Holes voor Obesitas Fonds

14 juni 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Op vrijdag 21 juni gaat Laurens Hanckman 72 holes spelen voor het Obesitas Fonds. Er wordt ’s ochtends al om 5.30 uur gestart om voor het donker de 72ste hole te hebben gespeeld. Golfpark Almkreek steunt dit geweldig initiatief en stelt daarom vier starttijden ter beschikking om deze marathon mogelijk te maken. De laatste start is om 18.00 uur. Er is dus weinig tijd voor pauze en er moet flink doorgespeeld gaan worden.

Laurens Hanckman heeft als goede doel gekozen voor het Obesitas Fonds. Hij geeft hierover aan dat golf een sport is die voor iedereen toegankelijk is en door iedereen kan worden beoefend. Al ben je gehandicapt of ziek, golf is (bijna) altijd en voor iedereen mogelijk.

Door middel van sponsoren probeert Laurens Hanckman zoveel mogelijk geld op te halen voor het Obesitas Fonds. Voorwaarde is wel dat het hem moet gaan lukken om de 72 holes uit te lopen. Wilt u dit geweldige initiatief ondersteunen door geld ter beschikking te geven? Dan kunt u contact opnemen met Laurens Hanckman via e-mail l.hanckmann@hotmail.com.
U kunt er ook voor kiezen om geld over te maken naar het Obesitas Fonds (via de website www.obesitasfonds.nl/donaties) o.v.v. golfmarathon Laurens Hanckman.

Lees meer over:

Almkerk golfpark almkreek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.