dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Drie arrestaties na inbraak in camper

14 juni 2013 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK - De politie heeft in de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 juni 2013 omstreeks 0200 uur op de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam, mede dankzij een alerte getuige, drie mannen aangehouden die verdacht worden van een inbraakpoging in een camper op de Oudendijk. Het gaat om een 31-jarige man uit Dongen, een 39-jarige man uit Sprang-Capelle en een 32-jarige Dordrechtenaar. Zij werden ingesloten.

De politie kreeg rond 01.20 uur een melding van een alerte getuige die zag dat een personenauto, een rode VW Golf stopte en dat drie mannen uitstapten en zich verdacht bij een camper ophielden. Agenten gingen ter plaatse en zagen de auto rijden. Ze stelden een achtervolging in en konden de auto met hulp van collega's van de aangrenzende politieregio de auto een stopteken geven. Er zaten drie mannen in. In het voertuig werden diverse inbrekerswerktuigen en handschoenen aangetroffen. Inmiddels was ook bekend dat er braakschade was aangetroffen op de camper. Hierop werden de drie inzittenden aangehouden.

Aangifte

De eigenaar van de camper deed aangifte. Hij vertelde dat de deur van het woongedeelte van zijn wagen was open gebroken. Hij mist niets. Er lagen geen waardevolle spullen in de camper omdat hij die recent schoongemaakt had.

Lees meer over:

Politie Inbraak 112 camper Oudendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.